top of page

Over ons

Wie?

Permento ​is een innovatieve softwareontwikkelaar die beschikt over alle expertise van digitale adoptie en werkplekleren. Ervaren projectmanagers begeleiden de projectinventarisatie. Gespecialiseerde consultants begeleiden de inrichting van het DAP en kunnen volledig ontzorgen bij de contentcreatie. 

Permento is een high tech platform met continue technologische vernieuwingen zoals de inzet van computer vision technologie en AI. 

Waarom? 

Wat heb je aan software als niemand ermee kan werken? En wat als nieuwe software applicaties en werkprocessen niet zorgen voor flow maar voor stilstand. Simpelweg omdat mensen niet weten hoe ze ermee om moeten gaan en dus hun dagelijks werk niet kunnen doen. 

 

Hier begint ons verhaal. Een verhaal van samen meer dan 60 jaar ervaring. Een verhaal van heel veel implementaties. Maar ook een van frustratie, stress en chaos. 

Omdat we ervan overtuigd zijn dat het anders en vooral beter kan. Met een tool gebouwd voor mensen, om ze simpel, snel en on the job te leren hoe ze met software en processen moeten werken. Intuïtief, vernieuwend en volledig in overeenstemming met de behoeften van eindgebruikers.  

Startup
bottom of page